blauw licht filter AndroidVoor als je een blauw licht filter hebt geïnstalleerd op je Android of iPhone of overweegt om dat te doen!

Afgelopen weekend had ik zo’n blauwlicht-filter op mijn Android mobiel geinstalleerd. Ik vond het scherm toch wat te fel. Vroeger gebruikte ik daarvoor  de app ‘Screen Filter’, maar dat was voor het tijdperk van de blauwlicht-filters.

Hoe dan ook, filter erop, werkte prima. Maar toen…

Gisterochtend gebruikte ik voor het eerst de Vimeo-app op mijn Android (gewoonlijk werk ik daar alleen mee vanaf mijn iPhone). Vimeo wilde rechten voor toegang tot mijn bestanden, maar dat wilde maar niet lukken. Wat ik ook deed, de wijziging werd niet opgeslagen. Om gek van te worden, Grrrrr!

Gisteravond dacht ik ‘even’ enkele periodieke overschrijvingen te wijzigen via de ABN app. Zo handig dat dat kan, hoef je er geen PC voor aan te zetten en van plaats te veranderen. Maar ik kon niet eens inloggen! De cijfers van de toegangscode werden niet ‘gepakt’. Een storing? Nee, mijn gezelschap had geen last van het euvel, het lag echt bij mij. Potverdorie, ging mijn smartphone het dan begeven? Daar zat ik niet op te wachten!

Ineens ging er een (blauw) gefilterd lichtje branden….
Het kwam natuurlijk door die blauwlicht-filter app die ik had geïnstalleerd! Filter even uit gezet en ja hoor, alles deed het weer 🙂

Goed, bij mij is het opgelost en dit gaat jou dus niet gebeuren!

×

Hallo,

Je kunt een vraag stellen via WhatsApp als je wilt. Gewoonlijk is de chat bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 u. We proberen je snel te antwoorden. Klik op het logo hieronder:

× Stel je vraag